dijous, 19 de juny del 2008

Claudia en el circo (Contes del circ, part II)




I ja en van dos! La carpa del circ es torna a obrir, aquest cop per la Claudia. Un àlbum de Raúl Sueiro ple d'imaginació.

"Claudia en el circo" és un entreteniment adient per als més petits i ideal per als grans. D'aquells contes fàcils llegir i compartir. La Claudia és l'encarregada de fer-nos de de Cicerone i alhora és la dona orquestra del seu circ particular. El de la seva fantasia.  

Ple d'onomatopeies gegants i sonores, l'àlbum ens regala perles com el plat que la Claudia prepara al Ricardo el lleó del circ, un "sopicado de fideos y de letras. Con muchas 'ges' y muchas 'erres'  para que le salieran bien los rugidos" Grrrrrrrr!!!!*

Tot el llibre és una fantasia esbogerrada que porta a la Claudia per tots els racons del seu circ. Em falla una mica el final. Un recurrent: "¡Claudia a cenar!" que em trenca les espectatives. Què hi farem... Fins aquí, però és una:

Bona lectura! 


* Pensant, pensant, crec que aquest hauria estat un bon plat pel meu Menú del Circ del Cel. Un conte-poema sobre el circ que vaig fer pel projecte que portem entre mans amb els companys del curs de contes de l'Ateneu (per cert, va agafant forma, així que pugui us en faré cinc cèntims).